Adagio Residenties Tielt,
serviceflats om u tegen te zeggen

Thuiskomen in een sfeer van warmte en hartelijkheid. Zo kunt u de serviceflats van Adagio Residenties Tielt het beste omschrijven. De residentie omvat 66 eigentijdse appartementen waar u zich als resident meteen thuis voelt. Het gebouwencomplex heeft een ingang in de Nieuwstraat en een in de Kortrijkstraat, beiden gelegen in het hart van de stad. Ondanks de grootte van het gebouw, blijft de huiselijkheid en het kleinschalige de boventoon voeren.

Genieten van rust en ruimte

Alle serviceflats zijn aangepast aan de noden van onze residenten. Elk appartement is voorzien van een eigen keuken en badkamer. Compleet volgens de normen van vandaag, zowel qua comfort als op het vlak van veiligheid. Op het gelijkvloers is er een gezellig restaurant met zicht op de tuin en een open polyvalente ruimte met onder meer een fitnesshoek en bar. Centraal staan steeds de rust en levenskwaliteit van u als resident.

Heerlijk thuisblijven of even de stad in?

Als resident bepaalt u zelf hoe u uw dagen indeelt. Verkiest u de rust van uw eigen appartement? Wenst u uw mederesidenten te vervoegen in de gemeenschappelijke ruimtes? Gaat u liever de deur uit voor een frisse neus? Adagio Residenties Tielt is gelegen in het centrum van de stad, heel wat winkels, financiële instellingen en horecazaken zijn dus op wandelafstand gelegen. Ideaal als u er even op uit wilt trekken. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten, zowel binnen de residentie als op verplaatsing. Uiteraard bent u hierop altijd van harte welkom.

Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Nieuws

In de omgeving

Tielt Tielt Tielt Tielt Tielt Tielt

Tielt: verrassend en veelzijdig

In Tielt ben je aan het juiste adres om zalig te genieten van rust... en van net dat tikkeltje meer. De ligging van Tielt is alvast een troef: pal in het midden van de driehoek Gent-Kortrijk-Brugge is Tielt een uitnodigend provinciestadje in West-Vlaanderen, dicht bij de grens van Oost-Vlaanderen.

Een waaier aan mogelijkheden zorgt voor op en top ontspanning in Tielt. Er is altijd wel iets te doen onder de Tieltse Hallentoren. Beleef, ervaar en geniet!

Wenst u meer info?

Een vraag? Meer info? Wij ontvangen u graag ter plaatse om u van dichtbij kennis te laten maken met Adagio Residenties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak:

Adagio Residenties
Nieuwstraat 17
8700 Tielt
T 051 40 25 62
tielt@adagio-residenties.be